DoporučujemeZaložit web nebo e-shop
aktualizováno: 22.05.2022 15:25:54 

Slatinský Schrummel

Aktuálně:

► COUNTRY POHODA 2022

I když jsme se dlouhou dobu neozývali, věřte, že jsme pilně pracovali, cvičili, hráli ... ale hlavně jsme připravili další ročník naší oblíbené Country Pohody. Tak si zapiště do kalendářů termín 25.6.2022! Už teď se na vás všechny těšíme!

► VEŘEJNÁ ZKOUŠKA

Namísto plnohodnotné COUNTRY POHODY se vším všudy se sejdeme pod pergolou a pořádně provětráme zaprášené struny. Budeme rádi, když i Vy se zastavíte a provětráte z plna hrdla hlasivky. Začneme v sobotu 26.6.2021 v 15:00 hod. před KD ve Slatině a končit budeme ... :-) !

► RYBÍ HODY 2020

Malá vzpomínka na letošní Rybí hody v Bítově.

► VEŘEJNÁ ZKOUŠKA 2020 - poděkování

Děkujeme všem příznivcům, kteří neváhali a přišli i v tak nevlídném počasí, jako bylo letos (krásný prosincový podvečer:-)!!! Pořádně jsme si to po té pauze užili a doufáme, že i vy jste byli spokojeni. Závěr v místním hostinci byl opravdu "zvučný" :-).

► VEŘEJNÁ ZKOUŠKA 2020

Pro škarohlídy, kteří se řídí pouze předpovědí počasí tady musíme veřejně uvést, že se ani sněhu ani deště nebojíme!!!! My si něco nad hlavu dáme a Vy máte připraveno kryté sezení! Něco k snědku je již připraveno, tak neváhejte a stavte se!!! Mohu prozradit, že i se bude točit nejenom pivo, ale i něco na klacku (hranatém a nebude to špekáček).

Tak zítra od 15:00!!!

► COUNTRY POHODA 2020

Letos se na tradiční COUNTRY POHODĚ ve Slatině nesejdeme!!! Na devátou akci si budeme muset do příštího roku počkat. Rozhodli jsme se tak z organizačních důvodů spojených s koronavirem. Namísto toho si však ve stejný termín (sobota 20.6.2020) uděláme veřejnou zkoušku pod širým nebem pro všechny "náhodné" kolemjdoucí!!! Přilehlý restaurant Vás nenechá na holičkách!

Věříme, že nám i nadále zachováte příště a sejdeme se v lepších časech!

 

► Soukromá akce - děda Toník

Opět zdařilá oslava jednoho opravdu čiperného mladíka se starým rodným listem! Ale nejenom hudbou je člověk živ, proto malá vzpomínka na pauzu nezi sety, kterou jsme si doslova užili :-). Kontrolní otázka - kdo si vytáhl krátkou sirku a mohl nás odvést????

► Společenská sešlost v Bravinném

Bylo nám ctí zahrát pro cca 80 zůčastněných v zrekonstruovaném KD Bravinné. Dle některých našich spoluhráčů to pódium kdyby mohlo mluvit ..?!

► Uzavření Medvědí boudy - navždy?

Dne 28.září 2019 jsme zahráli na trachtaci u příležitosti uzavření naší téměř druhé domácí scény - Medvědí boudy v Bílovci crying . Snad se vše zlé k lepšímu obrátí a zanedlouho si zase v překrásném okolí Bílovecé přehrady zase zahrajeme! PS: fotografie z akce nejsou, tak se truchlilo, až se zapomnělo fotit!

► Country odpoledne pro hasiče - Véska u Oder

Sobotní pohodové hraní pro hasiče 60+ ve Vésce u Oder.

► Pinví hody Nový Svět

Až na 70 druhů piv a skoro dvojnásobný počet skladeb si přišli všichni vyznavači pěnivého moku a dobré muziky na Pivních hodech na Novém Světě.

► Country pohoda 2019

A je to za námi!!! Přípravy na naši největší akci Country Pohoda jsme v sobotu ukončili skvělou akcí. Chtěli bychom touto cestou poděkovat všem, kteří se přišli pobavit, ale také všem těm, kteří s námi do toho šli! Snad jen chvilková dešťová přeháňka nebyla v našem scénáři, ale ani toto nemohlo fanoušky odradit a akci podpořili až do samého závěru. 

Pár fotek z akce naleznete zde.

► Country večer - Pivovarské sklepy Hradec n.M.

Super večer, super areál, super zábava. Pár fotek z akce zde.

 

 

► Termín na Country Pohodu 2019

Holá, holá!!!! Již je to to jisté! Piště si do svých kalendářů termín 22. 6. 2019!!! Již chystáme program, kalpely se už hlásí, budeme informovat průběžně. Máte se na co těšit.

► Country Pohoda 2018 je za námi!

I přes nepřízeň počasí se v sobotu sešli všichni příznici country ve Slatině. Chladné počasí je neodradilo a za to jim všem patří obrovský dík!!! Všichni společně vytvořili perfektní atmosféru pro vystoupující!!! Mimo hudební scénu se mohli účastnící projet v sedle či ve voze, nebo si nechat poradit opravdovým indiánem z kmene Lakotů ve střelbě lukem. Ještě není sbaleno pódium a už se plánuje přístí rok. Takže předběžně si napiště do svých deníčků termín předposlední sobota před letními prázdninami.

Krátkou vzpomínku najdete zde.

Druhá várka fotografií najdete zde.

► Program Country Pohody 2018!!!

V sobotu 23.6.2018 do 14:00 hod. se můžete těšit na klasické country, ale i čistokrevný bluegrass!!! 

 

► Country Pohoda 2018 je za dveřmi!!!

Je tady léto a opět se blíží termín letošní Country Pohody! Pro ty z Vás, kteří ještě neví, tak letošní ročník proběhne v překrásném areálu ve Slatině u Bílovce 23.6.2018 od 14:00 hod. Přijďte se podívat, pobavit, zazpívat, zatančit, zalenošit... Máte se na co těšit!

Pár dalších fotek z loňského roku zde.

Těšíme se na Vás!!!!

► Jsme také na Facebooku!

Náš profil na Facebooku je veřejný, naše fotky, videa i další informace uvidíte i bez registrace! 

https://www.facebook.com/pages/Slatinsky-Schrummel/136823363012147?fref=nf

► Pivní slavnosti Nový Svět, 28.7.2017

Pokud jste ještě nikdy nezavítali na Pivní slavnosti na Novém Světě u Slatiny, pohlídejte si termín příštího ročníku na facebooku Hostince Nový Svět. Bezchybná akce, 65 druhů piva, živá hudba :D

 

► Suchdolský Country Fest, 8.7.2017

I letos jsme se zúčastnili soutěžního Country Festu v Suchdole nad Odrou, tentokrát v krásném novém areálu u přehrady v Kletné. Vřele doporučujeme!

► Festival Slatinská Country Pohoda! Co více dodávat....

Fotky z akce najdete na webu obce Slatina: http://www.obecslatina.cz/1234-clanek-na-slatinske-country-pohode-vystoupilo-pet-kapel-vrcholem-byl-slatinsky-schrummel

► Bad Neustadt, Německo, 28.-30.4.2017

Naše první zahraniční vystoupení se uskutečnilo v rámci partnerství města Bílovce s německým městem Bad Neustadt. Díky tomu jsme měli tu čest zahrát si na pódiu nové kulturní haly Stadthalle Bad Neustadt a. d. Saale spolu s hudebními tělesy dalších partnerských měst z Rakouska, Itálie, Francie, Velké Británie a taktéž místním pěveckým sborem. Atmosféra byla neuvěřitelná a za tuto příležitost jsme vděční! 

Fotky z celého pobytu najdete zde: 

https://www.facebook.com/pg/Slatinsky-Schrummel-136823363012147/photos/?tab=album&album_id=1623234387704363

 

► 25.2. Masopust Vrchy

Co by to bylo za masopust v domovině našeho Boba bez nás! ;) Takže opět po roce...

►17.2. Večer trampských písní v Hlubočci

Bezva akce, rodinná atmosféra a skvělá zábava! Kdo nepřišel, prohloupil ;)

► 19.11. Country bál v Břidličné

V sobotu 19.11. zahrajeme a zazpíváme na country bále v Břidličné kousek od Rýmařova. V těchto končinách jsme ještě nehráli, jsme proto velmi zvědaví. Přijdete? Začínáme ve 20:00 hodin :)

Podívejte se na mapu:

https://mapy.cz/zakladni?x=17.3169029&y=49.9155828&z=12&source=firm&id=355230

 

► 15.10. na Medvědí boudě!

Milí přátelé a příznivci hudby, přijďte v sobotu 15.10. v 18 hodin na Medvědí boudu. Zahrajeme, zazpíváme, budeme se na vás těšit!

 Slatinská Country Pohoda je za dveřmi!

Již popáté se sejdou příznivci country na tradiční Country pohodě v sobotu 25.62016 od 14:00 hod. ve Slatině u Bílovce. Odpoledne plné country muziky zajistí nejen pořádající místní kapela Slatinský Schrummel, ale i Coutnry Gang Stěbořice, Karavana z Opavy a Vřesbend z Vřesiny. Nebudou chybět ani vystoupení country tanečníků Stopaři Štítina a Ametyst Ostrava. Můžete se těšit na výuku country tanců, projížďky na koních a další doprovodné programy v areálu u kulturního domu převlečeného do hávu divokého západu. To vše v sobotu 25.6.2016 od 14:00 hod. ve Slatině u Bílovce.

Program:

14:00     Country gang

15:00     Vystoupení dětí ZŠ Slatina

15:30     Karavana

16:30     Výuka country tanců

16:55     Vřesband

18:15     Slatinský Schrummel

19:00       Křest CD

19:10 –22:00 Slatinský Schrummel

► Megaoslavy se Stopaři ve Štítině

V sobotu 5.3. nám bylo zase krásně na těle i na duši! Naši milí Stopaři slavili hned patery narozeniny, a proto se slavilo pětinásobně. V jednu chvíli nás bylo na pódiu dokonce dvanáct. A hostující houslistku Lídu bereme jako první či druhé housle kdykoliv! Byl to úžasný večer, děkujeme za něj!

 

► Masopust v obci Vrchy - 6.2.2016

Ať žije masopustní zábava :D Vrchy jsou jinak velmi pohostinné, tolik jídla jsme neviděli do Vánoc! Děkujeme!

 

► Hudební večer s Kyjovickým Klepetem - 2.1.2016

Protože komu se nelení, tomu se při tanci dobře shazují nabytá kila, opět jsme se měli pěkně na již tradičním hudebním večeru pořádaném Kyjovickým Klepetem. A protože se náš Ivoš po dosažení kulatin cítí ještě lépe, pravidelně během večera střídal banjo a basu a ve výsledku tak hrál celý večer.